Новини
13 Липня 2022
511

Солодкий Маск: Творча група MSCHF випустили морозиво у формі голів мільярдерів

Тепер можна дізнатися який на смак Маск, Гейтс та інші 

Креативна група з Брукліна MSCHF випустила фруктове морозиво у вигляді голів техномільярдерів під загальною назвою Eat the Rich (їж багатих), повідомляє Insider. Морозиво можна купити у фургонах, які їздять Нью-Йорком та Лос-Анджелесом.

Десерт мультяшно зображує голови п’яти мільярдерів: CEO Amazon Джеффа Безоса, засновника Alibaba Джека Ма, CEO Meta Марка Цукерберга, співзасновника Microsoft Білла Гейтса та CEO Tesla Ілона Маска.

Морозиво коштує $10 за штуку. Найбільшою популярністю користуються десерти зі смаком Джеффа Безоса та Ілона Маска. Їх миттю розкупили.

Творча група MSCHF (вимовляється як mischief — пустощі) була створена в Брукліні. У жовтні 2019 року вона виставила на продаж Jesus Shoes (“Взуття Ісуса”) — це біли кросівки Nike за $4 тис.

На початку 2021 року гурт разом із американським репером Lil Nas X випустив кросівки Satan Shoes (“Взуття Сатани”). Творці знову використали продукцію Nike, заявивши, що у підошві знаходиться людська кров. Після цього спортивний бренд подав до суду на MSCHF.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram