Партнерство та реклама

Investory News – це більше ніж традиційне медіа.

Окрім якісних новин про інвесторів та для інвесторів, ми пропонуємо партнерам індивідуальний та гнучкий підхід щодо формування спільного цікавого контенту.

Ми створюємо додану інформаційну вартість для читачів, креативно вирішуємо маркетингові задачі партнерів, експериментуємо з новими форматами.

В нашій команді працюють досвідчені редактори та журналісти, аналітики та фахівці з комунікацій, креативні дизайнери та цифрові технологи.

Разом з партнерами ми зацікавлені у створенні та реалізації нових інформаційних ідей 😉

БАННЕРНА РЕКЛАМА

Ми пропонуємо як стандартні рішення з розміщення баннерної реклами, так і брендинг окремих сторінок та окремих проектів. Класичний баннеринг може отримати новий подих за допомогою нестандартного підходу.

КОМПЛЕКСНІ РІШЕННЯ 

Ми звільнимо вас від функцій pr-департаменту, запропонуємо стратегії взаємодії з медіа, допоможемо з креативом інформаційних приводів та зробимо так, що про ваші новини дізнається цільова аудиторія. Ми знаємо як створювати цікаву інформацію, де її розміщувати та якими шляхами дистрибувати.

СТОРІТЕЛІНГ 

Ми розкажемо історію вашої компанії, продукту чи послуги цікаво, враховуючи маркетингові цілі. Ми запропонуємо варіанти рішення нестандартних завдань.

СПЕЦІАЛЬНІ ПРОЕКТИ

Ми націлені на вирішення ваших конкретних завдань, тому кожен проект є “індувідуальним та спеціальним”. Саме для вас ми створимо унікальні ідеї, а також запропонуємо довгострокову стратегію взаємодії з аудиторіями медіа.

ЦИФРОВІ ПРОЕКТИ

Ми знаємо, що жоден бізнес не може бути осторонь цифрового світу. Інформація про вас та вашу діяльність є основним провідником між вами та вашими аудиторіями. Як ефективно використовувати новітні інструменти інтернет-простору, соціальні мережі, сео-інструменти та онлайн-життя – ми також знаємо.

РЕПУТАЦІЙНИЙ ТА ІНФОРМАЦІЙНИЙ АУДИТ

Ми проаналізуємо ваш бізнес очима цільових аудиторій та запропонуємо як покращити його репутаційну складову. Ми працюємо в кризові для компаній періоди, розробляємо антикризові стратегії та шпаргалки оперативних дій.

 

БУДЕМО ЗНАЙОМІ!

facebook | facebook.com/investorynews

telegram | t.me/investorynews

messengerm.me/investorynews

instagram | instagram.com/investorynews

linkedin | linkedin.com/company/13025970

youtube | https://bitly.su/VtgmL5t

 



 

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram