Новини
23 Грудня 2022
468

Ранкові ритуали мільярдерів

Річард Бренсон, Тім Кук та Джек Дорсі розповіли як виглядає їхній ідеальний ранок

Ідеальний час для початку дня — між чотирма та шістьма годинами ранку. Це підтверджують ранкові ритуали найуспішніших людей на планеті та наукові дослідження, пише Inc.com.

Засновник і голова Virgin Group Річард Бренсон прокидається о п’ятій ранку і починає день з тренування, щоб почуватися енергійним і свіжим.

Він пише: “Заняття спортом і час, проведений із сім’єю, налаштовують мене на потрібний лад перед тим, як приступити до справи. Мені подобається вставати раніше, щоб розібрати електронну пошту до того, як більша частина планети прокинеться”.

Генеральний директор Apple Тім Кук починає день о… 3:45 ранку! Протягом години перевіряє електронну пошту, а потім йде до спортзалу до 5 ранку. Після цього Кук працює без перерви до восьмої чи дев’ятої вечора. Ось що він каже: “Річ у тім, що коли ти любиш те, що робиш, ти насправді не думаєш про це як про роботу. Це те, що ти робиш. І в цьому мені пощастило”.

CEO Walt Disney Company Боб Айгер щоранку встає о 4:30. “Мені подобається проводити час у тиші. Це час, коли я можу трохи перезарядити батареї. Я займаюся спортом, очищаю голову і надолужую втрачене”, — пояснює підприємець. За словами Айгера, ранок — це частина дня, коли він може бути дуже продуктивним, не надто відволікаючись.

Співзасновник Twitter Джек Дорсі прокидається о 5:30 ранку, щоб помедитувати та пробігти 10 км.

Раннє пробудження дає повний контроль над тим, як ви починаєте день. Ви менше відволікаєтесь, тому що більшість людей ще сплять. Подумайте про це: коли ви виграєте ранок, ви виграєте день. Принаймні так вважають мільярдери. Наука їх підтримує у цьому.

Згідно з дослідженнями, у жайворонків більше шансів знайти роботу. Вони також активніші, що, як з’ясували вчені, призводить до більш високої продуктивності праці, більшого успіху в кар’єрі та вищої заробітної плати.

Дослідження Університету Торонто показало, що ті, хто прокидаються раніше, повідомляють про більш високий рівень щастя, ніж їхні однолітки. Підйом рано-вранці, мабуть, дійсно дає фізіологічну перевагу.

Нагадаємо, Ілон Маск сам позбавив себе статусу найбагатшої у світі людини.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram