Новини
29 Вересня 2022
546

Ілон Маск багатший за Безоса на $100 мільярдів

Такими стали результати щорічного рейтингу Forbes

Директор Tesla та SpaceX Ілон Маск очолив щорічний рейтинг американського Forbes та став найбагатшою людиною в США. До цього чотири роки поспіль лідером рейтингу був Джефф Безос, але він втратив позицію через падіння акцій Amazon на 27%.

Статки Маска Forbes USA оцінив у $251 млрд. Загалом за рік Маск став багатшим на $60,5 млрд (або 32%) завдяки 11% стрибку акцій Tesla та новим раундам фінансування SpaceX. Безос опустився на друге місце з загальною оцінкою активів у $151 млрд (проти $196,2 млрд у 2021 оці).

За ними йдуть засновник Microsoft Білл Гейтс ($106 млрд), співзасновник Oracle Ларрі Еллісон ($101 млрд) та засновник Berkshire Hathaway Уоррен Баффет ($95 млрд).

Цікаво, що мінімальний капітал, з якими цього річ потрапили до списку Forbes 400 (на відміну від Forbes Billionaire List тут лише американці), впав на $200 млн — до $2,7 млрд, що відбулося вперше з часів Великої рецесії. Це видно в усьому рейтингу, де навіть серед 10 найбагатших американців наростити свої статки змогли лише двоє — Ілон Маск та Майкл Блумберг, а у всіх інших спостерігається падіння.

Нагадаємо, росія погрожує SpaceX. Держава-терорист називає супутники Starlink “законною мішенню”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram