Новини
15 Липня 2021
984

Мінекономіки: Серед туристів у Єгипті найбільше — українців

За минулий рік обсяг послуг, пов’язаних з подорожами становив 51,38%

Громадяни України стали лідерами серед туристів, які відвідують Єгипет, повідомляє пресслужба Міністерства економіки України за підсумками зустрічі заступника міністра економіки, торгового представника Тараса Качки із заступником Міністра туризму і старожитностей Арабської Республіки Єгипет Гхадою Шалябі.

У загальному обсязі українсько-єгипетської торгівлі послугами за 2020 рік обсяг послуг, пов’язаних з подорожами становив 51,38%. Зокрема, за вказаний період українці переважають серед туристів, які відвідують Єгипет.

Зі свого боку Гхада Шалябі підтвердила зацікавленість у збільшенні кількості туристів, зокрема, з України, які прибувають на відпочинок до Єгипту. Вона також поінформувала про заходи уряду країни щодо забезпечення безпечних умов перебування іноземних туристів в Єгипті в умовах світової пандемії COVID-19.

Також єгипетська сторона повідомила про правила Міністерства охорони здоров’я Єгипту з контролю, вимогам і процедурам, які застосовуються для в’їзду на територію Єгипту.

Нагадаємо, Європейський Союз планує зняти обмеження для в’їзду на свою територію з України.

Investory News дізнавалися про найпопулярніші туристичні напрямки українців, ціни та правила перетину кордонів. Докладніше — за посиланням.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram