Новини
18 Грудня 2023
433

Найкращі та найдешевші зимові туристичні напрямки Європи

Великою популярністю користуються Болгарія, Румунія та Польща

SchengenVisaInfo.com підготував список найкращих бюджетних напрямків, які пропонують незабутні враження.

Болгарія. Розташована в самому серці Східної Європи, вона є справжньою зимовою казкою, яка пропонує мандрівникам бюджетний відпочинок. Любителі зимових видів спорту можуть відвідати гірськолижний курорт Банско. Він поєднує доступне житло із захоплюючими враженнями від катання на лижах. Ціни на проживання в Банско починаються від €35 за ніч у бюджетному житлі та €180 за розкішні апартаменти. За скайпасами, любителі спорту можуть придбати шестиденний тур за ціною €515.

Болгарія також має багату культурну спадщину з історичними місцями та місцевою кухнею.

Румунія. Країна з історією та природною красою, є обов’язковим місцем для відвідування взимку для тих, хто хоче добре провести час, не витрачаючи багато грошей.

Тут мандрівники можуть досліджувати середньовічні міста Брашов та Сібіу, що оточені Карпатами.

Любителям зимових видів спорту рекомендується зупинитися на гірськолижному курорті Пояна-Брашов, який пропонує доступні пакети та чудові види взимку.

Ціни в Пояна-Брашов на одну ніч починаються від €40 і досягають пари сотень євро в залежності від послуг і умов, які пропонують різні готелі.

Ті, хто не хоче залишатися на гірськолижних курортах, можуть відвідати різні міста та містечка, поринути в історію та архітектуру.

Столиця Румунії, Бухарест, пропонує короткі екскурсії та смачні ресторани.

Польща з її історичними містами та мальовничими ландшафтами також є бюджетним напрямком. Міста Краків та Варшава, наповнені історичними пам’ятками та цікавою архітектурою. Вони оживають святковим духом у зимові місяці, забезпечуючи мандрівникам незабутні враження.

Зимою Польща пропонує мальовничі краєвиди та недорогі гірськолижні курорти для тих, хто шукає снігові пригоди.

Угорщина. Одна з найдоступніших країн Європи. Мандрівники, які приїжджають у країну під час зимових холодів, можуть поринути в тепло термальних купалень Сечені або прогулятися вздовж Дунаю, щоб отримати незабутні враження від міських вогнів, що відбиваються у зимових водах.

Різдвяні ярмарки Будапешта створюють затишну атмосферу взимку, не обтяжуючи ваш бюджет.

Португалія. Залитий сонцем рай, відомий своєю літньою привабливістю, відкриває приховану чарівність взимку. Коли температура знижується, Порту та Португалія стають ідеальними напрямками для мандрівників завдяки м’якій зимовій погоді.

Зимовий шарм Португалії поширюється також на її кулінарний світ, де затишні кафе пропонують зігрівальні страви. Країна надає чудову нагоду для мандрівників з обмеженим бюджетом відчути багату історію та гостинну атмосферу.

Чехія. Це казкова країна у серці Європи, яка пропонує незабутні враження для тих, хто має обмежений бюджет. Відома своєю архітектурою, Чехія взимку перетворюється на зимову країну чудес.

Нагадаємо, якими країнами Європи найчастіше подорожують українці.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram