Новини
15 Листопада 2023
400

Дослідження: Якими країнами Європи найчастіше подорожують українці

KLR Bus зясував, що наші громадяни віддають перевагу Німеччині

Український перевізник KLR Bus поділився результатами досліджень власного об’єму пасажирських перевезень. Предметом дослідження став пасажиропотік між Україною та європейськими країнами станом на кінець 3-го кварталу 2023 року, пише УНІАН.

Перевізник повідомив, що кількість пасажирів, що придбали квитки на автобус та здійснили поїздку з України до Німеччини, зросла на 28,5% проти результатів попереднього кварталу цього самого року.

Найбільш привабливим містом для подорожуючих став Берлін. Далі у п’ятірці найвідвідуваніших міст Німеччини йдуть Гамбург, Франкфурт, Штутґарт і Лейпциг.

Найбільший приріст, якщо порівняти з попереднім кварталом, показав напрямок Україна-Чехія. Так у третьому кварталі до Чехії з KLR Bus поїхали понад 17 тис. українців. Це на 68% більше, ніж за період з квітня до червня 2023 року.

Згідно з результатами досліджень можна зробити висновок й про те, що українці активно повертаються до України. Порівняно з попереднім періодом число таких пасажирів збільшилось на 26%. Найчастіше для повернення українці обирали Львів.

Варто зазначити, що на зростання кількості пасажирів автобусних і залізничних перевезень суттєво вплинуло закриття неба для цивільної авіації через початок повномасштабного вторгнення. Проте, охочі потрапити до Європи з центральних і південних областей України неодноразово стикались із проблемою скасування рейсів, особливо з невеликих міст районного значення.

Однак великі національні перевізники з самого початку повномасштабного вторгнення попри все продовжують роботу по всій території України й залишаються надійним способом потрапити до будь-якого європейського міста.

KLR Bus — український перевізник, який вже понад 10 років пропонує пасажирські перевезення з України до популярних європейських країн. В цей перелік входить Люксембург, Словаччина, Франція, Австрія, Нідерланди, Бельгія, Швейцарія, Німеччина, Чехія та Польща. За десятиліття активної роботи карта покриття доповнилась більш ніж 50 напрямками по всій Європі.

Автопарк KLR Bus нараховує 80+ комфортабельних автобусів Van Hool та Setra — вони обладнані усім необхідним для того, щоб поїздка пройшла зручно.

Раніше Investory News писали, що Державне агентство розвитку туризму виявило ключові туристичні тенденції, які будуть визначати майбутнє розвитку галузі туризму. Подробиці читайте за посиланням

Нагадаємо, середня вартість готельних номерів у Львові, Одесі та Буковелі в серпні-вересні виявилася вищою, ніж у столиці України.

А от у Фінляндії збудували найбільший у світі круїзний лайнер. Перший плановий рейс величезного корабля заплановано на січень 2024 року. Він вирушить у круїз з американського Маямі.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram