Новини
4 Вересня 2023
376

Для роботи під час відпустки краще обирати Барселону: Чому

Місто здобуло перемогу у відповідному рейтингу

Барселона очолила рейтинг найкращих у світі міст для любителів поєднати відпустку з роботою, підготовлений компанією IWG, пише Finance.ua.

Загалом у рейтингу представлено 26 міст. Їх оцінювали за шкалою від 1 до 10 у восьми категоріях, включно з кліматом, кухнею, культурою, житлом і швидкістю інтернету.

“Ми вибрали такі категорії, які дають змогу вибрати оптимальне середовище для роботи за кордоном і включають базові вимоги до рівня життя”, — зазначив Даррен Роджерс з IWG.

Барселона отримала високі бали за наявність швидкісного інтернету та відносно недорогого житла. Зокрема, середня вартість оренди квартири в місті становить $1158 на місяць, тоді як у Нью-Йорку, найдорожчому місті в списку, цей показник сягає $3632 на місяць. Чашка кави обійдеться в $2,68 замість $4,92 у Лос-Анджелесі або $4,57 у Пекіні.

До речі, минулого року в Іспанії та Канаді запровадили нові програми для цифрових кочівників.

Друге місце у списку посіло Торонто, третє — Пекін. До десятки також увійшли Мілан, Нью-Йорк, Ріо-де-Жанейро, Амстердам, Париж, Джакарта і Лісабон.

Тим часом, Україна увійшла до крашої п’ятірки країн світу за кількістю безконтактних сплат гаджетами. Останні 5 років наша країна традиційно входила до десятки країн, які є лідерами за кількістю NFC-оплат.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram