Новини
12 Лютого 2024
274

Яка країна світу найпопулярніша серед віддалених працівників

Лідером рейтингу стали Португалія, Іспанія та Греція 

Португалія стала найпопулярнішим напрямком для цифрових кочівників та емігрантів завдяки унікальному поєднанню доступності, якості життя та зростаючої індустрії технологій, повідомляє Ceoworld magazine.

Якщо порівняти з багатьма іншими західноєвропейськими країнами, Португалія має відносно низьку вартість життя, яка поширюється на проживання, харчування, транспорт і розваги. Це робить її привабливим варіантом для тих, хто шукає гармонійного поєднання роботи та способу життя.

У Португалії є привабливі варіанти віз і програми проживання для громадян країн, які не входять до ЄС, що полегшує цифровим кочівникам та емігрантам життя та працю в країні.

Іспанія стала другою найкращою країною для емігрантів і цифрових кочівників. Країна поєднує в собі традиції та сучасність, пропонуючи унікальний мікс яскравої культури, хороших умов проживання і цифрових технологій. Водночас у країни є кілька програм прийому цифрових кочівників.

Греція також стала популярним місцем для цифрових кочівників та експатріантів. У вересні 2021 року Греція запровадила власну цифрову кочову візу, і вона швидко стала улюбленим вибором для віддалених працівників.

Десятка найпопулярніших серед цифрових кочівників країн світу виглядає наступним чином:

1. Португалія.

2. Іспанія.

3. Греція.

4. Італія.

5. ОАЕ.

6. Туреччина.

7. Угорщина.

8. Мексика.

9. Таїланд.

10. Болгарія.

Раніше Investory News писали, що у світі відбувається інтенсивне скорочення працівників технокомпаній.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram