Новини
26 Липня 2019
703

Розробник ігрових технологій Unity залучив $150 млн

Компанія також оголосила про намір викупити акції співробітників на $525 млн

Американський розробник ігрових технологій Unity залучив $150 млн і отримав оцінку вдвічі більше в порівнянні з 2017 р. – в розмірі $6 млрд, повідомляє TechCrunch з посиланням на офіційну заяву компанії.

Інвесторами виступили – D1 Capital Partners, Canada Pension Plan Investment Board, Light Street Capital, Sequoia Capital і Silver Lake Partners.

Компанія також оголосила про намір викупити акції співробітників на $525 млн.

Як зазначає видання, пропозиція дозволить акціонерам Unity, серед яких є також і співробітники компанії, продати свої частки.

Unity, заснована у 2004 р., займається розробкою двигунів для створення ігор, а також пристроїв і програм віртуальної й доповненої реальностей. Серед партнерів Unity – Google, Facebook, Oculus і Microsoft.

За даними видання, всього компанія залучила $601,5 млн.

Нагадаємо, український додаток-головоломка G30 – A Memory Maze від київського розробника Івана Ковальова став одним з трьох переможців в міжнародному конкурсі незалежних ігор Indie Games Showcase від компанії Google. Переможці отримують грошові премії в еквіваленті €100 тис. від Yellow Head.

Sony Corporation і Microsoft Corp оголосили про співпрацю в області штучного інтелекту та нових інновацій для підвищення якості обслуговування клієнтів на своїх розважальних платформах, орієнтованих на споживачів.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram