Новини
28 Листопада 2019
826

Дизайнер Apple Джонатан Айв покидає компанію

В його планах — створити власну креативну студію під назвою LoveFrom

Фото: James Martin/CNET

Головний дизайнер Apple Джонатан Айв звільняється з компанії. Про це свідчить те, що на офіційному сайті Apple зі сторінки співробітників зник його профіль, пише видання The Verge.

Раніше компанія Apple повідомляла, що в цьому році Джонатан піде з компанії, щоб створити власне підприємство — креативну студію під назвою LoveFrom, першим клієнтом якої стане Apple.

Як пише видання, головними причинами виходу з компанії Айв назвав відповідний час і завершення великих проектів під його керівництвом, таких як Apple Park (нова штаб-квартира Apple).

Айв працював в Apple c 1992 р. За 25 років він створив безліч культових продуктів, зокрема iMac, алюмінієвий і титановий PowerBook G4, MacBook, MacBook Pro (Unibody), iPod, iPhone та iPad.

Нагадаємо, Apple заявила, що почала будівництво нового кампусу в Остіні, штат Техас, поруч з існуючим підприємством, де виробляються нові ноутбуки MacBook Pro. Відкриття очікується в 2022 році.

Як відомо, виручка Apple за підсумками четвертого кварталу фінансового року (закінчився 28 вересня) зросла на 2%, досягнувши найвищого показника в історії цієї американської компанії — $64 млрд. Смартфони iPhone як і раніше приносять найбільшу виручку компанії.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram