Новини
20 Березня 2024
156

Apple продовжує продавати на росії кастомні люксові iPhone

Модель з колекції “росія” має назву “Президент”

Фото: Caviar

До президентських виборів у рф випустили кастомний iPhone 15 Pro під назвою “Президент”. Гаджет, вкритий 24-каратним золотом надійшов у продаж після оголошення перемоги російського диктатора владіміра путіна.

Новий смартфон з’явився на офіційному сайті російської компанії Caviar. Попри те, що Apple припинила продаж своїх продуктів у рф та заборонила адаптувати свої гаджети для російських користувачів, компанія продовжує продавати кастомні люксові iPhone, вартість яких сягає $6 тис.

Модель, яка отримала назву “Президент”, увійшла до колекції “росія”. На iPhone зображені символи росії. Червоний, синій і білий кольори виконані з використанням ювелірної емалі, а барельєф з російським орлом вкритий 24-каратним золотом.

Корпус смартфона має контури, що нагадують зубці кремля. Продукт поставляється у подарунковому футлярі, всередині якого золотим написом зазначено “Made in Russia”.

Цей кастомний iPhone випущений спеціально для російського ринку. Засновник компанії — росіянин Сергій Китов. Як стверджується на офіційному сайті, у квітні 2022 року Caviar розділилася на дві компанії — російську та міжнародну з офісом у Дубаї, яка продовжує постачати свої гаджети до інших країн.

Нагадаємо, Європейська комісія має намір накласти штраф на технологічного гіганта Apple за монопольну поведінку на ринку стримінгової музики за скаргою Spotify.

Тим часом Apple відмовляється від своїх планів щодо створення електромобіля, згортаючи десятирічну роботу Special Projects Group.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram