Новини
14 Грудня 2023
361

Що чекати від iPhone 16

З’явилися прототипи, на ім’я DeLorean, які мають камери з вертикальним розташуванням

Фото: MacRumors

З’явилася детальна інформація про ранні передсерійні зразки iPhone 16, включно з різними варіантами та апаратними конфігураціями, що розглядалися Apple, повідомляє MacRumors.

Ця інформація вже доступна на ранній стадії проєктування і дає загальне уявлення про те, що чекати від iPhone 16, або DeLorean, як його називають інженери Apple.

Макети iPhone 16 показують дизайн Apple, включно з точними кольорами, що використовуються для тестування. Зображений на макеті iPhone жовтого кольору має оновлені кнопки, уніфіковану кнопку регулювання гучності та виступ камери, подібний до iPhone X. Рожевий варіант iPhone має кнопку дії та окремі механічні кнопки гучності, а чорний — більшу кнопку дії та нову кнопку зйомки.

Прототипи iPhone 16 мають різні апаратні конфігурації. Найпомітніша зміна — нове вертикальне розташування камер. Одне з дизайнів має два об’єктиви камер, розташовані один над одним, подібно до інших моделей iPhone, а інший варіант розглядає єдиний об’єктив у формі пігулки. Макети також показують розташування спалаху, що залишається незмінним. У перших прототипах Apple використовувала сенсорну кнопку гучності, але потім повернулася до механічної кнопки.

Фото: MacRumors

Попередній дизайн передньої частини iPhone 16 не зазнав змін і буде подібним до iPhone 15.

Прогнозується, що базовий iPhone 16 матиме аналогічний дисплей, а порт USB-C розташують у нижній частині пристрою.

Нагадаємо, Huawei звернулась до Audi та Mercedes щодо інвестування.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram