Новини
8 Червня 2022
427

Ще один крок у прірву: росія легалізує торгівлю “сірим” імпортом

Санкції змусили країну шукати обхідні шляхи поставок

Держдума росії зробила ще один крок до легалізації паралельного імпорту, схваливши в першому читанні законопроєкт, що передбачає можливість ввезення в росію товарів без згоди правовласників, повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО у Телеграмі.

“росія має більш ніж сторічні мародерські традиції. Ще у 1917 році ленін виправдовував пограбування заможних людей поверненням коштів пролетаріату, але найяскравіше це виявилося у 2014-му, коли весь світ облетіли кадри збору цінних речей на місці падіння Boeing-777 на Донбасі. А сьогодні держдума росії зробила ще один крок до легалізації паралельного імпорту, ухваливши в першому читанні законопроєкт, який прописує можливість ввезення в росію товарів без згоди правовласників”, — йдеться у повідомленні.

Попри те, що понад 400 міжнародних компаній припинили постачання продукції в росію через розв’язану нею війни, рф порушує міжнародне законодавство і сприяє тому, щоб у країні процвітала торгівля паралельним імпортом.

“Все це не що інше, як продовження політики конфронтації росії з цивілізованим світом. рф і далі вдаватиметься до терору на різних рівнях, поки не зазнає нищівної поразки”, — наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, що кремль готовий до багатомісячної війни, а тим часом у рф назріває чергова “чистка” незадоволених кадрів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram