Новини
18 Лютого 2021
692

Кабмін уповноважив UkraineInvest супроводжувати осіб, що інвестуватимуть в Україну понад €20 мільйонів

В уряді сподіваються на відновлення інвестактивності в країні

Фото: kmu.gov.ua

Кабінет міністрів України у середу, 17 лютого, ухвалив рішення щодо уповноваження Офісу із залучення та підтримки інвестицій (UkraineInvest) на здійснення супроводу інвесторів під час підготовки та реалізації проєкту зі значними інвестиціями в Україну — понад €20 млн. Про це йдеться у повідомленні на сайті Урядового порталу.

Як зазначив прем’єр Денис Шмигаль, паралельно з іншими інструментами, такими як концесії, успішні кейси з приватизації, індустріальні парки та інші — це “дійсно сприятиме відновленню інвестиційної активності в країні”.

“Це була одна з обіцянок президента, що інвестори отримають сприятливе середовище та належні гарантії з боку держави. Для того, щоб цей закон (про держпідтримку проєктів зі значними інвестиціями — Ред.) запрацював, Уряд визначив спеціальну уповноважену установу, яка займатиметься інвестиційним супроводом проєктів та допомагатиме інвесторам від старту проєкту й протягом всього часу його реалізації”, — додав Шмигаль.

Нагадаємо, на початку лютого президент України Володимир Зеленський підписав закон “Про державну підтримку інвестиційних проєктів зі значними інвестиціями в Україні”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram