Новини
5 Березня 2024
175

Бельгійський акселератор шукає українські стартапи

Seven Camp готовий інвестувати до €450 тисяч

Фото: Seven Camp

Бельгійський акселератор Seven Camp шукає українські стартапи для участі у своїй програмі, повідомили в Seven Camp.

Ініціатива, створена бельгійським підприємцем Джеромом Лекланшем спільно з Андрієм Колодюком, засновником та керівним партнером AVentures Capital, та за підтримки Української асоціації венчурного та приватного капіталу (UVCA), націлена на розвиток стартапів у сферах штучного інтелекту, кібербезпеки, фінансових технологій, інтернету речей, “розумних” міст, інформаційних технологій та подвійного використання.

Тривалість програми становить чотири тижні онлайн та вісім тижнів офлайн у Брюсселі, під час яких учасники зосереджуються на розвитку бізнесу, пошуку клієнтів та партнерів, залученні фінансування, маркетингових та продуктових стратегіях, технологічному вдосконаленні та удосконаленні мінімального життєздатного продукту (MVP).

Участь у програмі для українських компаній та засновників є безплатною, адже акселератор працює за принципом success-fee та надає можливість отримати до €450 тис. у вигляді “розумних” коштів. Крім того, учасники отримують доступ до бельгійських та європейських грантів, дослідницьких лабораторій та виробничих потужностей, сприяння у пошуку інвестицій та тимчасову релокацію в Брюссель на час програми.

Заявки приймаються до 15 березня на офіційному сайті акселератора. Seven Camp є частиною EU BUSINESS HUB — ініціативи, що здійснює адвокацію українського бізнесу в Європейському союзі та допомагає у залученні фінансування та налагодженні партнерських зв’язків.

Як писали раніше Investory News, Samsung презентувала новий ШI-чип. Він має найвищу у світі ємність пам’яті.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram