Новини
16 Квітня 2019
2 688

IMMER Group планує випустити облігації

Для цього компанії необхідно зростати на 10% протягом наступних трьох років

Як повідомила власник і президент групи компаній IMMER Group Ірина Мірошник в ексклюзивному інтерв’ю Investory News, “якщо буде +10%/+10%/+10% росту продажів, ми зможемо вийти на ринок облігацій зі ставкою 0,5% річних”.

Також пані Мірошник повідомила, що компанія постійно отримує пропозиції щодо продажу від великих європейських гравців. “Я поки ще не готова продавати. Мені все подобається. Якщо ми захочемо збільшити продажі, краще замінити наш кредитний портфель на випуск облігацій”, – зазначила власниця IMMER Group.

Минулого року виручка Групи склала близько 90 млн євро. Латвійська компанія IMMER Digital, що входить в Групу, за минулий рік збільшила продажі вдвічі – до 3,7 млн євро. “Цього року за планом очікуємо збільшення ще мінімум вдвічі”, – зазначила пані Мірошник.

Сьогодні IMMER Group працює з маржинальністю 15-16% EBITDA. “Бували часи, коли маржинальність досягала 25% EBITDA, але це коли були нові види матеріалів, нові ринки. В принципі, і зараз такі випадки є”, – зазначила президент компанії.

Для інформації: Група компаній IMMER Group – один із найбільших світових виробників гнучких пакувальних матеріалів, плівок і етикеток. У групу входять IMMER Ukrplastic, IMMER Digital іIMMER Design Studio. IMMER Ukrplastic заснована в 1927 році.

Повну версію інтерв’ю можна прочитати тут.

Нагадаємо, що нещодавно “Укрзалізниця” погасила єврооблігації на $150 млн. 

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram