Новини
1 Жовтня 2020
1 354

Польський спортивний бренд працюватиме на українському ринку

OTCF і компанія “Епіцентр К” уклали угоду про розвиток мережі магазинів 4F

Польська компанія OTCF і компанія “Епіцентр К” уклали угоду про розвиток в Україні мережі магазинів 4F, який спеціалізується на створенні високоякісної спортивного одягу та аксесуарів для заняття активними видами спорту, фітнесом у сегменті “медіум”, про це йдеться у повідомленні пресслужби “Епіцентру”.

Зазначається, що 4F також розвиває лінійку товарів для туризму й повсякденного використання – бренду належать 174 монобрендових магазини у Польщі, його продукція представлена ​​у 500 мультибрендових магазинах у 30 країнах світу.

“До нещодавнього часу бренд 4F на вітчизняному ринку був представлений лише окремими товарами у великих мультибрендових магазинах спортивного одягу”, – зазначається у повідомленні.

Додається, що з серпня цього року бренд почав виходити на ринок України, відкривши у ТРЦ Retroville в Києві перший монобрендовий магазин.

З 2008 року 4F одягає олімпійців і паралімпійців Польщі на всіх Олімпіадах. Також бренд 4F є партнером олімпійських комітетів ще 7 країн: Хорватії, Греції, Латвії, Литви, Північної Македонії, Сербії та Словаччини.

Нагадаємо, у червні цього року McDonald’s оголосив про старт продажів колекції, розробленої спільно з брендом спортивного одягу Adidas. Було випущено чотири моделі взуття та чотири види футболок.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram