Новини
11 Серпня 2023
314

Versace та Michael Kors переходять до власника Coach

Вартість угода становитиме $8,5 мільярдів

Компанія Tapestry, якій належить бренд Coach, викупить Capri Holdings, що володіє марками Versace, Michael Kors та Jimmy Choo. Повідомлення про угоду опубліковано на сайтах Tapestry та Capri Holdings.

Угода призведе до створення “впливового глобального дому знакових брендів у галузі розкоші та моди”, йдеться у пресрелізі. Акціонери Capri Holdings отримають по $57 за кожну акцію — це на 65% вище за вартість паперів компанії на момент закриття торгів 9 серпня. У межах операції Capri оцінили у $8,5 млрд.

Приєднавшись до Tapestry, Capri Holdings отримає більше ресурсів та можливостей для прискорення експансії на глобальному рівні та при цьому збереже “унікальну ДНК” брендів, заявив гендиректор Capri Джон Д. Айдол. Сукупні продажі Tapestry і Capri минулого фінансового року перевищили $12 млрд, скоригований операційний прибуток становив близько $2 млрд.

Злиття допоможе американським компаніям змагатися з європейськими конкурентами. Зокрема йдеться про французькі LVMH (бренди Louis Vuitton, Christian Dior, Givenchy та Bulgari) та Kering (Gucci, Saint Laurent та Balenciaga).

Нагадаємо, Nvidia отримала замовлення від китайських інтернет-гігантів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram