Новини
15 Серпня 2023
415

ФК “Барселона” розвиватиме Web3 та блокчейн

Клуб залучив €120 млн та уклав партнерство з Mountain & Co. I Acquisition

Іспанський футбольний клуб “Барселона” залучив €120 млн ($132 млн) інвестицій від Liberto Football Finance AG та Nipa Captial BV на проєкти у сфері Web3 та технології блокчейн, йдеться у прес-релізі спортивної організації.

“За останні кілька років ми досягли значного прогресу в цифровій екосистемі, перетворивши наші активи на творчий центр, який підіймає бренд ФК “Барселона” на унікальний світовий рівень”, — заявив президент клубу Жоан Лапорта.

Інвестиції були отримані під заставу, для якої компанія продала 29,5% своєї частки у холдингу Bridgeport Invest. Залучені кошти передали до підрозділу Barca Vision – це проєкт “Барселони” з інтеграції всього цифрового контенту на основі Web3 та блокчейну, включаючи NFT та метавсесвіт.

“Барселона” також уклала партнерську угоду з компанією Mountain & Co. I Acquisition, яка займається розвитком європейських медіа та технологій. У рамках угоди футбольний клуб об’єднає свої соціальні підрозділи під брендом Barca Media, який стане важливим джерелом доходу.

Раніше Investory News писали, що у Alphabet проблеми з “не працюючими” грошами.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram