274

Кінець епохи: Бренд Nokia закривають

Компанія HMD Global готує прем’єру нового бренду на кінець лютого

HMD Global оголосила про припинення випуску смартфонів під культовим брендом Nokia, який вже став історією світового ринку мобільних пристроїв, повідомляється на сайті компанії.

У вересні минулого року компанія визначилася зі створенням нового бренду HMD (Human Mobile Devices) та планами на випуск пристроїв під цією назвою. За останньою інформацією, всі майбутні смартфони, планшети та TWS-навушники від HMD Global будуть представлені під брендом HMD.

Зазначимо, ця зміна відображена на офіційному вебсайті компанії, а також в соціальних мережах, де зникла згадка про бренд Nokia.

Під новим брендом HMD першим пристроєм, який має бути представлений, стане смартфон, прем’єра якого запланована на виставці MWC 2024 в кінці лютого. За неофіційною інформацією, цей гаджет матиме 108-мегапіксельну камеру та стилістично нагадуватиме Nokia Lumia.

HMD Global уклала ліцензійну угоду з Nokia Corporation у 2016 році, отримавши право виробляти смартфони під відомим брендом. Це партнерство дало HMD Global можливість використовувати торгову марку Nokia.

Нагадаємо, Tesla побудує суперкомп’ютер Dojo на заводі в Буффало.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram