Новини
20 Вересня 2023
365

Johnson&Johnson уперше за 135 років оновила логотип

Такий крок пов’язаний з розширенням діяльності компанії

Американська холдингова компанія Johnson&Johnson уперше оновила логотип. Це пов’язано з планами бізнесу розвиватися на ринку медтехнічних рішень. Старий логотип Johnson&Johnson використовували понад 135 років, повідомляється на сайті компанії.

Холдингова компанія Johnson&Johnson об’єднала під єдиним брендом медичні та фармацевтичні сегменти. Фармацевтичний сегмент Janssen перейменували на Johnson&Johnson Innovative Medicine, а сегмент медичних технологій зберіг назву Johnson&Johnson MedTech.

Голова міжнародного правління фармацевтичного підрозділу Johnson & Johnson Хоакін Дуато заявив, що об’єднання бізнесу під єдиним брендом показує прагнення компанії до інновацій та розвитку в галузі охорони здоров’я. Новий логотип виходить зі спадщини компанії, додав Дуато.

Johnson&Johnson продовжить використовувати червоний, але іншого відтінку. На цифрових інтерфейсах використовуватиметься скорочена версія — J&J. Поступово логотип, кольори та шрифт будуть впроваджені у всі матеріали компанії, упаковку продукції та активи бренду.

Нагадаємо, Мінцифри презентувало Дія.Engine. Платформа допоможе у створюванні реєстрів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram