Новини
25 Серпня 2023
335

I Am You Are запускає новий проєкт у США

Це онлайн-платформу для продажу українських брендів

Проєкт I Am You Are, який раніше організував у Нью-Йорку ярмарку українських креаторів, запускає онлайн-платформу для продажу продуктів від українських брендів, пише The Village.

На сайті проєкту у спеціальному розділі представлені книги, одяг, прикраси, білизна, а також товари для дому.

Загалом можна буде придбати речі від 26 брендів, серед яких Bevza, Brua, Haluzka, Nadiia, Sofika, The Mapico, Gushka, Hutsul Avtentyka, Yakush Tableware. На платформі є як відомі, так і локальні виробники, відзначають у команді.

“I Am You Are був задуманий як екосистема, що збирає довкола найкращих українських творців. Тому запуск маркету — логічне продовження проєкту. Він дає нам можливість закріпитися на американському ринку довгостроково, щоб промотувати українську культуру і креатив не тільки під час заходів, а й поза ними”, — коментує засновниця проєкту Анна Пагава.

Строки доставки складатимуть від трьох до семи днів. Посилки відправлятимуть на адреси поштових скриньок, послуга кур’єрського доставлення недоступна.

I Am U Are — це платформа й захід у форматі виставки українських креаторів, який підтримує понад 100 українських брендів задля розвитку інвестиційної привабливості України. Перша подія проєкту відбулася навесні 2023 року в Нью-Йорку, зібравши близько 4 тис. відвідувачів.

Проєкт організовують Анна Пагава й комунікаційна агенція Gogola, а також Христина Скрипка. Креативна директорка проєкту — художниця Маша Рева, а за архітектурну концепцію для локацій I Am U Are відповідає київське архітектурне бюро “Форма”.

Нагадаємо, у McDonald’s з’явився новий бренд.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram