Новини
10 Серпня 2021
697

“Бориспіль” — у п’ятірці кращих аеропортів Східної Європи

В опитуванні взяли участь мандрівники з понад 100 країн світу

Міжнародний аеропорт “Бориспіль” посів 5-у позицію в рейтингу 10 кращих аеропортів Східної Європи, повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури.

Зазначається, що з 1999 року рейтинг щорічно формується консалтинговою компанією зі Сполученого Королівства Skytrax. Переможців визначають через проведення глобального опитування клієнтів аеропортів.

В опитуванні 2020-2021 років взяли участь мандрівники з понад 100 країн світу.

Перше місце серед аеропортів у Східній Європі посів аеропорт Будапешта. Друге і третє місця — Бухарест і Таллінн, відповідно. МА “Бориспіль” опитані оцінили вище за аеропорти в Тбілісі, Белграді, Братиславі, Загребі та Софії.

У міністерстві розповіли, що нагорода World Airport Awards задає стандарти якості для світової індустрії, оцінюючи рівень обслуговування клієнтів у більш ніж 500 аеропортах світу.

Процес опитування і нагородження повністю фінансується Skytrax.

Нагадаємо, видання CNBC розбиралося, як зміняться аеропорти в пост-пандемічний світ, і знайшло як мінімум п’ять доказів того, що вони стануть кращими, а точніше — технологічнішими. Докладніше — за посиланням.

А от в центральній частині Англії в місті Ковентрі планують побудувати аеропорт для летючих авто та дронів. Спорудження планується вуглецево-нейтральним.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram