Новини
18 Березня 2021
947

За час свого президенства Дональд Трамп втратив $700 мільйонів

Covid-19 завдав сильного удару по комерційній нерухомості, яка є основним джерелом доходів бізнесмена

На фото: Виступ Дональда Трампа 6 січня/Jacquelyn Martin

Згідно з індексом мільярдерів Bloomberg, власний капітал Трампа знизився з $3 млрд до $2,3 млрд, якщо порівнювати з 2016 роком, повідомляє видання.

Пандемія серйозно вдарила по офісним будівлям, готелям та курортам, а захоплення Капітолію США прихильниками Трампа нашкодило його відносинам з брокерами та кредиторами.

Протягом наступних чотирьох років повинні бути погашені позики на суму близько $590 млн. За більш ніж половину з них Трамп поручився особисто.

Вартість комерційної нерухомості Трампа становить $1,7 млрд (на 26% менше, ніж станом на 2016 рік). На цей сегмент припадає близько трьох чвертей його статку.

Вартість курортів та готелів Трампа експертами оцінено у $558,9 млн. Дохід від цієї нерухомості у період з 2015-го до 2020 року впав на 42% (до $90,8 млн).

Бізнес, пов’язаний з грою в гольф, став одним з небагатьох секторів імперії Трампа, по якому не так сильно вдарила пандемія. Bloomberg оцінює його у $271,7 млн.

У разі відновлення економіки після пандемії та повернення працівників у офіси стан бізнесу експрезидент може значно покращитися. Також, він ще може випустити бестселери та повернутися на телебачення.

Про те, як заробляв Дональд Трамп протягом свого президентства можна прочитати в матеріалі Investory News  “Бізнесмен у Білому”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram