Новини
27 Березня 2024
160

Кому в Україні платять до 70 тисяч гривень

Важливою навичкою є знання іноземних мов

В Україні зарплати до 70 тис. грн пропонують спеціалістам, які володіють іноземними мовами. Йдеться про вакансії для менеджерів з продажів, консультантів, фахівців зі служби підтримки, йдеться в даних великого кадрового порталу, пише Finance.ua. Так, роботу дистанційно пропонують українцям, які володіють іноземними мовами. Серед вакансій:

Менеджер з продажів зі знанням чеської чи словацької — до 70 тис. грн

“Знання чеської або словацької мови на просунутому або вільному рівні (В2-С2). Навички у продажах будуть перевагою. Здатність до швидкого навчання та прагнення постійно розвиватись. Здатність визначити потреби клієнта та пропонувати індивідуальні рішення. Грамотна мова та сильні комунікаційні навички. Робота в команді однодумців. Ми будуємо нашу команду на чесності та справедливості, цінуємо кожного співробітника та створюємо атмосферу взаємодопомоги”, — йдеться в оголошенні.

Продавець QR-кодів на пам’ятники — до 45 тис. грн на місяць

Без досвіду роботи в одному з українських міст запрошують на роботу продавців QR-кодів на пам’ятники. Обіцяють платити за кожного клієнта окремо, при тому щомісячна зарплата згідно з інформацією з оголошення має досягати до 45 тис. грн. QR-код містить інформацію про загиблого і фактично доповнює (або навіть заміняє) напис на пам’ятнику. “Перспективи кар’єрного зростання. Доведіть свою ефективність та станьте керівником відділу продажів!” — йдеться в оголошенні.

Менеджер з продажу (B2B) зі знанням німецької — до 40 тис. грн

“Робота 9:00 до 17:00 з перервою на обід. Є час на себе. Супер цікаві клієнти, які розвивають. Комфортний і сучасний офіс в центрі міста. Всі необхідні ресурси для виконання завдань. Компанія оплачує професійні курси з розвитку, компенсує заняття спортом”, — йдеться в оголошенні.

Фахівець служби підтримки — до 20 тис. грн

“Приймати вхідні звернення від клієнтів (e-mail, онлайн-чати). Підтримувати дружню атмосферу у спілкуванні з клієнтами, проявляти клієнтоорієнтованість у роботі та максимально допомагати у вирішенні питань“, — йдеться в оголошенні.

Нагадаємо, в Україні є нестача у працівниках.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram