Новини
1 Березня 2019
988

Правильний розмір: ThirdLove отримає $55 млн на білизну

Річна виручка стартапу перевищує $100 млн, інвестори оцінюють компанію у $750 млн

Стартап ThirdLove із Сан-Франциско, що виробляє жіночу нижню білизну, залучив $55 млн від групи інвесторів на чолі з інвестбанком Allen & Company і компанією L. Catterton, що частково належить виробнику товарів класу люкс LVMH (власник брендів Louis Vuitton, Dior, Kenzo тощо). Про це повідомляє видання BusinessWire із посиланням на офіційний прес-реліз.

В 2013-му ThirdLove заснувало подружжя Хейді Зак (Heidi Zak) та Девід Спектор (David Spector), – колишні співробітники Google. З моменту створення компанія залучила $68 млн. Інвестори оцінюють компанію в $750 млн. Річна виручка перевищує $100 млн, в ThirdLove працюють 350 працівників.

Компанія продає білизну через власний інтернет-магазин. Для правильного підбору розміру і форми білизни стартап розвиває технологію Fit Finder, що ґрунтується на моделі анкетування і, як стверджують в компанії, необхідний час на анкету не перевищує 60 секунд. За інформацією компанії, анкету заповнили понад 12 млн жінок.

Усі відповіді компанія об’єднує і аналізує, щоб отримати більше даних про переваги і потреби покупців. Це також допомагає масштабувати виробництво і зорієнтувати рекламу на потенційних клієнтів.

У раунді також взяли участь глава YouTube Сюзан Войжітскі (Susan Wojcicki), її сестра і співзасновниця біотехнологічної компанії 23andMe Енн Войжітскі (Anne Wojcicki), колишній гендиректор Oath і AOL Тім Армстронг (Tim Armstrong) та інші.

На отримані гроші засновники ThirdLove планують розширити асортимент, лінійку доступних розмірів і модернізувати технології підбору та виробництва білизни.

Нагадаємо, український стартап менш ніж за добу зібрав більше $30 тис. на Kickstarter.  Також, Investory News раніше повідомляли, що венчурний фонд DST Global, створений колишнім головою ради директорів Mail.Ru Group Юрієм Мільнером та Index Ventures інвестували €40 млн у французький стартап Alan.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram