Новини
9 Червня 2020
1 199

Одна з найстаріших мереж піцерій Pizza Celentano закриває ресторани в Києві (Оновлено)

З понад 50 закладів залишилося тільки два

Всі київські ресторани популярної мережі Pizza Chelentano найближчим часом будуть закриті. Про це повідомляє Новий Час з посиланням на заяву власника київської мережі Максима Храмова.

За його словами, зараз із колись великої ресторанної мережі Pizza Celentano залишилося всього два заклади — в Києві та Борисполі.

Останні кілька років ресторани закривалися поступово і на їх місці з’являлися інші, більш успішні заклади.

Храмов пояснив, що намагався проводити апгрейд ресторанів, залучав офіціантів, але все це не принесло бажаного результату, тому було вирішено закриватися.

Перший заклад мережі було відкрито в серпні 1998 р. у Львові. Ідея його відкриття належить рестораторові Марку Зархіну. Згодом ресторани відкрили в 54 українських містах.

Наступного дня на своїй сторінці в Facebook директор керуючої компанії Володимир Гнатюк написав, що мережа ресторанів Pizza Celentano шукає нових партнерів для розвитку закладів у Києві в оновленому форматі. Компанія не закриває назовсім свої заклади та не йде з Києва, як повідомлялося раніше.

Як відомо, Кабінет міністрів України ухвалив рішення на відновлення роботи ресторанів і кафе з 5 червня. Відповідні зміни були внесені до постанови №392 від 20 травня.

Раніше Investory News писали про історію появи кулінарного гіду світу MICHELIN. А от у Швеції відкрили безконтактний ресторан просто неба на одного гостя. Страви спускають у кошику по мотузці.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram