Новини
3 Червня 2020
1 076

Уряд дозволив відкрити всі ресторани та кафе з 5 червня

Також, будуть дозволені внутрішні авіаперельоти, а з 15 червня — міжнародні

Кабінет міністрів України ухвалив рішення на відновлення роботи ресторанів і кафе з 5 червня. Відповідні зміни були внесені до постанови №392 від 20 травня, повідомила прес-служба уряду.

“З 5 червня ми запустимо внутрішні авіаперельоти, а з 15 червня закордонне авіасполучення. Так само ми хочемо, аби з 5 червня кафе та ресторани почали приймати відвідувачів всередині. Звичайно, всі правила по дистанції та дезінфекції мають виконуватися”, — зазначив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Головна вимога — дотримання дистанції не менше 1,5 м між місцями для сидіння за сусідніми столами та розміщення не більше чотирьох клієнтів за одним столом (крім дітей до 14 років).

Персонал повинен бути забезпечений засобами індивідуального захисту обличчя, очей і рук. Відвідувачі також мають надягати маску або респіратори та перебувати в них, крім часу приймання їжі.

Нагадаємо, на час карантину шведська пара відкрила на лузі поряд зі своїм будинком безконтактний ресторан просто неба на одного гостя. Страви спускають у кошику по мотузці.

Консалтингова компанія Kekst CNC запитала громадян США, Великої Британії, Німеччини, Швеції та Японії, як, вони думають, зміниться їхнє життя після випуску вакцини від COVID-19. Так, респонденти навіть після випуску вакцини планують менше подорожувати й ходити в ресторани.

Раніше Investory News писали, шо відбувається з бізнесом в Ухані після закінчення карантину: власники місцевого бізнесу борються з нульовим прибутком і величезною орендною платою.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram