Соцмережі
27 Вересня 2023
1 285

Ольга Насонова: Нове гасло ресторанного бізнесу “Швидше, поки не почалося”

Виторг ресторанів принаймні в Києві за вересень виріс на чверть. Зараз все добре в ресторанному бізнесі, а так рідко можна сказати ці слова!

Взагалі, ринок можна охарактеризувати коротко: скоріше, поки не почалось. Скоріше працюємо, готуємо, продаємо. Люди сидять по ресторанах та їдять, їдять. В Києві натовп на вулицях на вихідних. Скоріше відчути смак життя — поки не почались масштабні обстріли та блекаути. Літні майданчики заповнені — поки не почались дощі та холод. Теплий вересень дозволив розтягнути літо, слава глобальному потеплінню! Плануються нові заклади, хтось відкриється на весну, а хтось вже в цьому році.

Позитиву додало рішення щодо дозволу роботи до 23-00. Додатковий час роботи приніс додатковий вечірній виторг, як і планували, до 10-15%, особливо барам.

Всі ми розуміємо, що всі ці потоки — тимчасові. Всі з жахом чекають, що буде зимою. З жахом, але в повній готовності: генератори є майже у всіх, до тривог всі готові, доріжки в укриття протоптали. Але як не хочеться знову відчувати ці всі жахи війни, вже другу зиму поспіль.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram