Новини
13 Березня 2019
870

НКЦБФР видав дозвіл на продаж акцій Apple в Україні

Термін погашення боргових облігацій уряду США закінчується 30 січня 2023 р.

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦБФР) 12 березня видала дозвіл на обіг акцій компанії Apple і американських боргових облігацій на українських біржах. Про це повідомляє прес-служба Національного депозитарію України.

Таке рішення комісії означає, що найближчим часом цінні папери американської корпорації будуть доступні для придбання і продажу на українському фондовому ринку. Раніше акції Apple і американські боргові облігації на українському фондовому ринку не торгувалися.

Відзначається, що термін погашення боргових облігацій уряду США, якими дозволила торгувати в Україні комісія, закінчується 30 січня 2023 р. Цінні папери вважаються одними з найнадійніших у світі, водночас процентні ставки по ним досить низькі.

Нагадаємо, в Україні будуть торгувати акціями Apple. Вартість однієї акції Apple на американській біржі NASDAQ складає $174,3. В Україні вартість акцій буде дещо дорожче.

Також, раніше Investory News писали, що за підсумками першого кварталу 2019 фінансового року, який завершився 29 грудня, Apple відзвітувала про скорочення виручки і прибутку. За майже 10 років це перший випадок, коли на початку фінансового року знизилися обидва показники.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram