Новини
25 Жовтня 2023
285

Apple покаже нові iMac 24” та MacBook Pro 

Віртуальна презентація Apple Scary fast відбудеться у ніч на Гелловін

Apple анонсувала спеціальну віртуальну подію наприкінці жовтня. Вважається, що вона буде присвячена презентації нових комп’ютерів iMac. Захід відбудеться о 2:00 31 жовтня за київським часом (17:00 PT) та транслюватиметься на сайті Apple. Саме завдяки Гелловіну подія отримала назву Scary fast, пише ITC.

На відміну від кількох минулих подій Apple, Scary fast (“Лячно швидко”) — повністю віртуальне дійство. Не буде особливих івентів для представників преси — усі глядачі однаково спостерігатимуть презентацію на сайті Apple, в YouTube та застосунку Apple TV.

Це перший нічний захід компанії. У минулому презентації, як правило, проводилися у більш зручний час — о 10:00 за тихоокеанським часом.

Очікується, що жовтневий захід Apple буде зосереджений на представленні нових Mac. Ходять чутки, що компанія розробляє новий iMac 24” та оновлення лінійки ноутбуків MacBook Pro.

Головна інтрига в тому, чи готова Apple представити свій чип M3. Цілком можливо, що новий iMac працюватиме на M2, який вперше був представлений на WWDC 2022.

Нагадаємо, Microsoft заплатить $15 тис. тому, хто обдурить штучний інтелект.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram