Новини
25 Листопада 2019
2 540

Лінія магазинів EVA відкрила розподільчий центр у Львові

Інвестиції склали понад 175 мільйонів гривень

Лінія магазинів EVA відкрила новий розподільчий центр (РЦ) у Львові, загальною площею 16 тис. кв м. Загальний обсяг вже інвестованих коштів у запуск складу становить понад 175 млн грн, та ще планується 7-8 млн грн додаткових інвестицій, про це повідомила прес-служба компанії.

Наразі РЦ у Львові працює із 98 магазинами. У поточній конфігурації з наявним обладнанням розподільчий центр здатен обслуговувати близько 350 магазинів.

Зазначається, що у перші дні роботи складу середній товарообіг склав 2,5 млн грн на день. “Плановий денний товарообіг нового РЦ – 9 млн грн на день”, – наголосили в компанії.

Наразі працездатність РЦ забезпечують 190 осіб, у 2020 році ця кількість збільшиться до 300 осіб. Загалом компанія планує, що у 2021 році РЦ Львів обслуговуватиме близько 300 магазинів й оброблятиме весь товар, імпортований з країн ЄС.

Як зазначив Сергій Зінченко, директор департаменту логістики компанії, від ідеї відкрити новий розподільний центр у Львові до його фактичного запуску пройшло 17 місяців. “Крім того, ми постійно вдосконалюємо технологічну сторону складських приміщень. Адже майбутнє логістики – за максимальною автоматизацією”, – наголосив він.

Investory News писали, що мережа EVA у 2018 році збільшила дохід на 52,5%. Прибуток від операційної діяльності склав 553,9 млн грн, прибуток до оподаткування – 428,4 млн грн.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram