Новини
26 Березня 2019
1 173

ICU відкриє завод з переробки сміття

Завод із переробки несортованих ТПВ за інноваційною технологією буде запущено у Житомирі вже цього року

Група ICU розраховує до кінця року запустити в Житомирі найбільший в Україні завод із переробки несортованих твердих побутових відходів (ТПВ) за спеціальною МБО-Т технологією, повідомив в інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна” керуючий партнер ICU Макар Пасенюк.

“Ми розраховуємо запустити завод до кінця цього року. Робити якісь висновки щодо перших підсумків роботи зможемо, вочевидь, лише наприкінці 2020 року. Це дуже динамічний бізнес, велика кількість чинників впливає на його роботу”, – сказав Макар Пасенюк. За його словами, за підсумками тестування цієї бізнес-моделі група зможе ухвалити рішення щодо пропозиції її для потенційного співінвестування.

Пасенюк зазначив, що для України така МБО-Т технологія (механічна, біологічна і термічна обробка та переробка твердих комунальних відходів) – інноваційна, досвіду її впровадження в країні ще немає.

Раніше Investory News повідомляли, що компанія Ciklum підняла новий інвестиційний раунд. Основними інвесторами виступили Dragon Capital New Ukraine Fund L.P. і Dragon Capital Investments Limited, який входить до групи компаній Dragon Capital.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram