Новини
4 Лютого 2019
1 199

Ciklum залучив інвестиції від Dragon Capital та AVentures Capital

Сума угоди не розголошується

Компанія Ciklum підняла новий інвестиційний раунд. Основними інвесторами виступили Dragon Capital New Ukraine Fund L.P. і Dragon Capital Investments Limited, який входить до групи компаній Dragon Capital. Також в раунді брала участь українська інвестиційна компанія AVentures Capital, яка придбала міноритарний пакет акцій компанії. Сума угоди не розголошується, зазначається у компанії.

“Залучені інвестиції сприятимуть прискореному зростанню Ciklum у забезпеченні новітніх технологій клієнтам по всьому світу», наголосив CEO компанії Майкл Бустрідж.

В свою чергу, керуючий партнер AVentures Capital Андріяй Колодюк зазначив, що це природне рішення для AVentures –  інвестувати в цьому раунді, розділяючи впевненість в менеджменті компанії та її майбутньому.

У квітні минулого року нині покійний засновник компанії Ciklum Торбен Майгаард інвестував в український венчурний фонд AVentures Capital, а також став партнером фонду. Раніше фонд AVentures Capital вже проводив спільні інвестиції з Торбеном, наприклад, в компанію Augmented Pixels, яка займається доповненою реальністю, в аудіоплеєр Vox від Coppertino.

 

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram