Новини
22 Серпня 2019
593

Shell запропонувала придбати австралійську ERM Power за $418 млн

Рада директорів ERM одностайно схвалила пропозицію

Royal Dutch Shell Plc – британсько-нідерландська нафтова компанія, звернулася із пропозицією придбати за $418 млн одного з найбільших в Австралії постачальників електроенергії для комерційних і промислових покупців ERM Power Ltd, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зазначається, що рада директорів ERM одностайно схвалила пропозицію Shell. У свою чергу акціонери EMR проведуть голосування щодо угоди приблизно на початку листопада. “Завершити угоду компанії планують до кінця поточного року”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначив Ніколас Браун, директор з досліджень Wood Mackenzie, Shell – досвідчений оператор і трейдер енергоресурсів з бізнесами в США і на більшості європейських ринків.

“Ця угода є частиною зусиль по розширенню присутності на інших світових енергетичних ринках, які представляють для компанії певні можливості. Раніше в цьому році Shell почала продавати електроенергію компаніям в Японії”, – зазначив він.

Нагадаємо, Royal Dutch Shell більше не братиме участі у проекті Caesar Tonga в Мексиканській затоці в США. Свою частку (22,45%) Shell продала ізраїльській компанії Delek Group за $965 млн.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram