Новини
14 Липня 2021
752

Українська платформа автоматизації бізнесу Onlizer залучила $500 тисяч

Сервіс спрощує контроль за виконанням бізнес-процесів компаній

Створена українцями хмарна IT-платформа для автоматизації та впровадження в бізнес-процеси ефективних технологічних рішень Onlizer залучила $500 тис. від венчурного фонду QPDigital під час раунду pre-seed, повідомляє Ain.ua.

Як зазначили виданню представники фонду, інвестиції спрямуються на доопрацювання продукту й маркетинг.

Сервіс Onlizer забезпечує синхронізацію необхідних клієнтам сервісів (таких, як Google Analytics, 2Checkout, 1C Azure: Blob storage і тому подібних) на одній платформі, спрощуючи формування клієнтської бази, автоматичний зворотний зв’язок, оповіщення та інші аспекти роботи.

При цьому для інтеграції сервісів не потрібно писати код — платформа автоматизує цей процес, і клієнтові необхідно лише вибрати потрібні йому технології.

Як зазначив CEO і засновник Onlizer Андре Дерен, такий підхід покликаний не тільки спростити контроль за виконанням бізнес-процесів, а й істотно скоротити витратні статті бюджету будь-якої компанії. “Сервіс дозволяє до 60% знизити витрати без створення унікального коду та розширення штату розробників. Ми дуже раді тому, що робота з QPDigital дозволить нам розширити функціонал сервісу та підвищити якість продукту”, — наголосив він.

Готові шаблони інтеграцій дозволять швидше і простіше з’єднати потрібні системи й автоматизувати процеси в декілька кліків. Якщо ж клієнту необхідно власне унікальне рішення — його можна створити за допомогою внутрішнього візуального конструктора Onlizer Workflow Studio.

“Контроль за реалізацією бізнес-процесів завжди був надзвичайно важливий, особливо коли мова йде про внутрішні завдання — їх виконання повинно доводитися до автоматизму, й водночас відповідати не тільки стандартним, але й нішевим запитам конкретного бізнесу”, — зазначив СEO і керуючий партнер QPDigital Денис Вальвачев.

Onlizer заснували українські підприємці Андрій Дерен і Богдан Бондарук 2016 року. У 2017-му підприємці почали закритий бета-тест продукту та залучили першого клієнта. У 2020 році сервіс був запущений у публічний доступ, зазначає Vc.ru.

За даними компанії, сервісом користуються 170 клієнтів у 30 країнах світу. Ключові ринки для Onlizer — США, Австралія, ПАР, Україна та Росія. Основний фокус — на підприємства малого та середнього бізнесу, але серед клієнтів є підрозділи Microsoft, McAfee, Dragon Capital тощо.

QPDigital — венчурний фонд, який інвестує на ранніх раундах: від pre-seed до раунду А. Фокус фонду: It-logistics, Digital Healthcare, Game Dev, Blockchain і AI. У портфелі QPDigital вже 9 угод із загальним обсягом інвестицій на $4,5 млн.

Про те, що розвиток сучасних технологій найближчі п’ять років значно розширить можливості людства можна прочитати в матеріалі Investory News “Технології, які до 2025 року можуть змінити світ”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram