Новини
26 Березня 2020
1 028

Світ на карантині: Споживання контенту на YouTube зросло на 20-30%

Найбільше, а це на 63%, збільшилася кількість переглядів відео категорії “здоров’я та фітнес”

Карантин у багатьох країнах планети сприяв зростанню споживання контенту на YouTube на 20-30%. Загалом збільшення спостерігається в усіх категоріях, але деякі ростуть особливо активно, повідомляє Business Insider.

Так, наприклад, найбільше зростання відбулося в категорії “здоров’я та фітнес”, там кількість переглядів збільшилася на 63%. Відео на тему “мистецтв і культури” стали дивитися на 29% більше користувачів, а от перегляди спортивного контенту з початку березня збільшилися на 20%.

“Через скасування спортивних подій завантаження цього типу контенту знизилося практично вдвічі. Відсутність свіжого контенту привело до зростання завантажень відеозаписів минулих спортивних подій”, – пише видання.

І додає, що деякі автори каналів YouTube, наприклад, DudePerfect, почали проводити трансляції власних турнірів. “Їх команда з п’яти осіб веде прямі трансляції ігор в гольф, футбол й інших”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно Google розкрила рекламну виручку YouTube у звітності Alphabet за четвертий квартал 2019 р. Сервіс приніс $4,72 млрд за квартал і $15,15 млрд за рік, що на 36% більше, ніж роком раніше – подібне відбувається вперше в історії.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram