Новини
26 Листопада 2021
674

Серіал “Гра в кальмара” відтворили у житті та показали на YouTube

Організація та виробництво творцям обійшлися в $2 мільйони

Південнокорейський серіал “Гра в кальмара” став абсолютним хітом на Netflix — у всьому світі його переглянуло 111 млн глядачів, а сам сервіс оцінив вигоду від серіалу в $890 млн, при тому що витрати на виробництво становили $21 млн.

Як наслідок кінострічка породила безліч мемів, костюмів на Гелловін і навіть шахрайських токенів. Спроба відтворити таку саму гру в реальному житті була лише питанням часу. За цю ідею взявся популярний ютубер MrBeast, повідомляє Ain.ua.

Команда YouTube-каналу, який відомий оригінальними челенджами та конкурсами, відтворила знайомі локації та ігри, але головне — усе проходило без шкоди для здоров’я учасників і смертей.

Як і в серіалі, у “Грі в кальмара” бере участь 456 осіб, приз становить $456 тис. Але, на відміну від телеверсії, ця сума не зростає з кожним гравцем, що вибув. Учасники одягнені у відомі зелені спортивні костюми, організатори — не менш відомі рожеві.

Учасники змагаються в іграх із серіалу “Червоне світло — зелене світло”, “Цукрові стільники”, гра в кульки, перетягування канату тощо. На відміну від серіалу, у реальній версії нікого не кривдять. Наприклад, у перетягуванні каната добре відтворено локацію із серіалу, за винятком прірви, куди падає переможена команда — у реальному шоу вона приземляється на м’яку підстилку.

Організація та виробництво гри коштували $2 млн.

До речі, статую моторошної робо-дівчинки потрібно було встигнути зробити за 2 тижні. Відео про те, як її створювали для реальної гри можна переглянути тут:

Раніше Investory News писали, що криптоінвестори повелися на “Гру в кальмара” — розробники токену Squid ввели в оману їх на $2 млн.

Нагадаємо, у жовтні акції корейських компаній злетіли через успіх “Гри в кальмара”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram