Новини
26 Травня 2023
342

Lloyd’s виключив з регістру судна найбільшого перевізника російської нафти

Індійська Gatik Ship Management була основним перевізником сировини рф

Одна з найбільших міжнародних судноплавних класифікаційних асоціацій Lloyd’s Register повідомила індійській компанії Gatik Ship Management, яка стала основним перевізником російської нафти після початку війни в Україні, що до 3 червня відкличе сертифікацію 21 судна, повідомляє Reuters.

“Lloyd’s Register прагне сприяти дотриманню санкційних правил щодо торгівлі російською нафтою. За наявності доказів ми відкликаємо клас і послуги з будь-яких суден, які, на думку відповідних органів, порушують міжнародні санкції”, — йдеться в електронному листі, надісланому виданню.

Це остання невдача для Gatik, яка також була змушена знайти нові прапори для 36 своїх суден після того, як їх було знято з реєстрації Міжнародним судновим реєстром Сент-Кітс і Невіс.

Класифікаційні товариства, такі як Lloyd’s Register в Лондоні, надають послуги, зокрема перевірку мореплавства, сертифікацію, яка є життєво важливою для забезпечення страхування і входу в порти. У судноплавній асоціації заявили, що 11 суден Gatik, які вони розсекретили, були також сертифіковані Індійським регістром судноплавства (IRClass).

Компанія Gatik, яка, згідно з базами даних судноплавства, базується в індійському місті Мумбаї, не відповіла на електронні запити про коментарі.

Великий американський страховик American Club також повідомив, що більше не надає страхування для суден Gatik, а російський страховик “Інгосстрах” (INGSI.MM) заявив, що не працюватиме з Gatik у майбутньому.

Нагадаємо, Китай вирішив будувати нову залізницю до Європи.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram