Новини
20 Жовтня 2022
551

Ліонель Мессі створив інвестиційну компанію

Play Time вкладатиме кошти у спорт та технології

Один із найбільш високооплачуваних спортсменів світу, капітан футбольної збірної Аргентини Ліонель Мессі створив інвестиційну компанію для вкладень у спорт, технології та медіа. Play Time розташується в Сан-Франциско, її очолить гендиректор сервісу Viki Розміг Овагімян, повідомляє Bloomberg. Розмір фінансування компанії видання не уточнює.

“Я радий, що Play Time працюватиме зі сміливими підприємцями з усього світу”, — зазначив Ліонель Мессі.

PlayTime інвестуватиме у спорт, медіа, наприклад, стартапи, що розвивають футбольні технології. Компанія стане основним інвестиційним інструментом Ліонеля Мессі.

Нападник збірної Аргентини, колишній гравець іспанської “Барселони”, а нині — французького “ПСЖ” Ліонель Мессі є семиразовим володарем “золотого м’яча”, а також одним із найбільш високооплачуваних спортсменів світу. Згідно з даними з відкритих джерел, Мессі за останні 9 років заробив понад $550 млн. Окрім спортивної діяльності, дохід йому приносять рекламні контракти та співпраця зі світовими брендами.

Тим часом Ілон Маск випустив парфум “Burnt Hair” з ароматом “Repugnant Desire” — це черговий жарт підприємця, який перетворився на популярний продукт.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram