Новини
12 Лютого 2019
1 502

Компанія CHOICE планує побудувати два заводи

Для цього вже придбана земельна ділянка під Гостомелем

Засновник та генеральний директор мультибрендової компанії CHOICE (ТМ CHOICE, White Мandarin, Green Max, «Добра їжа») Олександр Мілютін в ексклюзивному інтерв’ю Investory News повідомив про те, що планує будівництво двох власних заводів по виробництву продукції. «Один з них буде називатись «Green Max», на ньому виготовлятимуться побутова хімія та косметика (на двох поверхах). А на другому заводі вироблятимуться фітокомплекси CHOICE і «Добра їжа», – повідомив пан Мілютін. На даний момент вже придбана земельна ділянка 1,6 га під Гостомелем.

Він також повідомив, що не планує залучати інвесторів, але розглядає можливість банківського кредитування. «Важливо розвиватись так, щоб не бути залежним від людей, які інвестували кошти. Кредити у банках брати можемо, але тільки в таких розмірах, які реально спроможні повернути без великого ризику для бізнесу», – сказал бізнесмен.

Дохід компанії не розкривається. Відомо, що середня рентабельність усієї продукції складає 20%.

Про компанію

Компанія CHOICE була заснована у 2004 році. Зараз вона об’єднує декілька брендів різної продукції: фітокомплекси CHOICE, натуральна косметика White Мandarin, побутова хімія Green Max та здорове харчування «Добра їжа».

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram