Новини
6 Березня 2019
1 153

Dragon Capital придбав торгово-розважальний центр “Аладдін”

Інвестиційна компанія Томаша Фіали розширює портфель торгової нерухомості

Інвестиційна компанія Dragon Capital оголосила про закриття угоди про купівлю торгово-розважального центру “Аладдін” площею 16,466 кв. м у Києві. Про це компанія повідомила на своїй сторінці у facebook.

“Ми дуже раді оголосити про завершення угоди з придбання ТРЦ та його долучення до нашого портфеля торгових центрів, який нині включає “Піраміду” та “Аладдін” (м. Київ), Sky Park (м. Вінниця) та Victoria Gardens (м. Львів) загальною площею понад 160 000 кв м”, – коментує Володимир Тимочко, керуючий директор з прямих інвестицій Dragon Capital.

Покупець – компанія UCPIH Ltd, що входить до групи компаній Dragon Capital. ТРЦ “Аладдін” вона придбала у компанії Meyer Bergman. Вартість угоди не розголошується.

Торговий центр “Аладдін”, із загальною орендною площею 10 571 кв. м., розташований у густонаселеному житловому районі поруч зі станцією метро “Позняки”, неподалік від торгового центру “Піраміда”, який компанія Dragon Capital придбала у 2016 році.

Раніше Investory News повідомляли, що компанія Dragon Capital Investments Limited, яка також входить до групи компаній Dragon Capital, закрила угоду щодо придбання логістичного комплексу “Арктика” у Ощадбанку.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram