Новини
21 Вересня 2022
699

В Україні запрацював маркетплейс українських брендів

Проєкт зібрав 300 вітчизняних вирбоників на одному майданчику

В Україні відкрився перший маркетплейс українських брендів, який пропонує придбати одяг, взуття, та аксесуари лише вітчизняного виробництва.

SHOPPING.UA — створений для підтримки українських виробників і популяризації українського одягу та взуття для жінок, чоловіків і дітей. На порталі зареєстровано понад 300 відомих українських виробників з найкращими ціновими пропозиціями.

У компанії розповіли, що у період війни, відновило роботу близько половини виробників по всій Україні. Вже поступово відновлюються виробники Харкова, які найбільше постраждали від постійних обстрілів та відключень електроенергії.

“Війна значно вплинула на представників швейної індустрії в Україні. Ми постійно аналізуємо ринок і бачимо, як непросто сьогодні українським виробникам. Проте ми продовжуємо працювати, знаходити тканину, відшивати стильний, якісний одяг, створювати робочі місця, аби задовольнити всіх українців. Наша платформа створена для справжніх поціновувачів made in Ukraine. І сьогодні, ми як ніколи зацікавлені у розвитку та підтримці економіки нашої країни”, — розповів співзасновник платформи SHOPPING.UA Сергій Азаренко.

Загалом перед війною в Україні працювало 1600 швейних підприємств. Значна частина розташована у північно-східному регіоні країни: у Сумській, Чернігівській та Харківській областях. Ці регіони потрапили під удар ворога першими.

Приблизно 60% компаній галузі або закрилися, або працюють із перебоями. Цьому сприяло не лише руйнування, а й відсутність замовлень.

За словами Сергія Азаренко маркетплейс дасть можливість українцям купувати одяг та взуття вітчизняних брендів таким чином підтримуючи виробника, що матиме позитивний вплив на економіку України. Маркетплейс буде оновлюватися та модернізуватися. В планах стати найбільшим маркетплейсом в країні із продажу одягу.

Любителям шопінгу пропонуються авторські колекції відомих дизайнерів, акційні пропозиції та ексклюзивні знижки на такі бренди, як CAT ORANGE, Jadone Fashion, Tuto Vzuto, Egostyle, MAN’s SET, Amulet, Sofia Shelest, Aura Shoes та інші.

Як писали раніше Investory News, Heinz випустила колекцію одягу з плямами від кетчупу. До колекції увійшло 157 предметів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram