Новини
8 Вересня 2022
512

У США розробили першого робота для манікюру

Його встановили у косметичних відділах мережі Target

У косметичних відділах одного з найбільших ритейлерів США Target встановили роботів для манікюру. Їх розробила компанія Clockwork.

Clockwork уклала угоду із шостим найбільшим ритейлером у США на розміщення роботів у шести магазинах мережі, повідомляє Yahoo.

Продукт не має аналогів на ринку. У нього вбудована система штучного інтелекту та 3D-технології. Робот визначає розмір і форму нігтів та робить манікюр менш ніж за 10 хвилин.

Партнерство стане безпрограшним для Target та його покупців, вважає колишній CEO ритейлера Toys ‘R’ Us Джеральд Сторч. Він зазначив, що мережам потрібно приділяти більше уваги якості обслуговування клієнтів, щоб збільшити відвідуваність магазинів.

CEO Clockwork Ренука Апте розповіла Yahoo, що Target не єдина торгова компанія, яка зацікавилася їх винаходом. Наразі Clockwork отримує запити з усього світу.

Апте не розкрила вартість одного робота, але зазначила, що з Clockwork хочуть співпрацювати не лише ритейлери, а й стоматологічні клініки та інші бізнеси. Контракти, які підписуються, передбачають постачання роботів у 2023 році.

Консалтингова компанія Boston Consulting Group прогнозує, що ринок роботів у сфері професійних послуг досягне $170 млрд до 2030 року.

Як писали раніше Investory News, Meta розробила штучний інтелект для “читання думок”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram