Новини
24 Травня 2021
692

Аналітики Волл-стріт назвали п’ять перспективних компаній для інвестицій

У покупку їхніх акцій має сенс вкластися в довгостроковій перспективі

Найбільш ефективні аналітики Волл-стріт назвали компанії, акції яких варто купувати в довгостроковій перспективі. CNBC відібрала п’ять аналітиків з найбільшими показниками успішності рекомендацій і високою середньою прибутковістю за рейтинг.

Серед компаній, які будуть рости у своїй вартості, аналітики назвали сервіс із доставки їжі DoorDash, компанію за технологічними рішеннями у сфері дорожнього руху Verra Mobility, платформу для обробки даних і аналітики Alteryx, виробника мікросхем для мереж MaxLinear, а також InMode, що працює у галузі естетичної медицини.

Аналітик Wells Fargo Браян Фіцджеральд (73% успіху і 34,9% середньої прибутковості за рейтинг) схвалив вкладення в папери сервісу з доставки їжі DoorDash. Він пов’язав своє схвалення покупки акцій цієї компанії з потенціалом зростання цільової ціни зі $165 до $170 за папір, тобто на 21%. Цей потенціал, за його словами, підтверджується зростанням вартості замовлень ресторанного бізнесу на 15% до 2028 року. У першому кварталі 2021 року виторг від продажів ресторанної їжі зріс на 222%, в той час, як аналітики прогнозували 191%. За словами аналітика компанія “має кращі ключові показники ефективності у доставці їжі, хороші розкриття інформації та ефективні комунікаційні зусилля”. Керівництво компанії в другому кварталі передбачає зростання на 57% в річному численні. Компанія також збільшила свій прогноз на повний рік, припускаючи, що в другому півріччі DoorDash зросте на двозначні цифри проти попереднього року.

Аналітик Needham Майк Метсон (66% успіху, 15,5% — середня дохідність за рейтинг) назвав перспективним вкладенням в цінні папери медичну технологічну компанію InMode, яка виробляє продукцію для естетичної медицини з мінімальним інвазивним втручанням. Він оцінює потенціал зростання компанії у 22% (цільова ціна за папір в $94). За оцінками Метсона, світовий ринок естетичної медицини становить близько $86 млрд, при цьому він росте на 10% на рік.

Розглядаючи естетичні процедури в цілому, аналітик зазначає, що індустрія естетичної медицини “відчуває поєднання підвищеного попиту і пропозиції”. Валова маржа компанії у 2020 році становила 85,3%, це вище показників її конкурентів в 65-75%. У InMode також вища операційна маржа, ніж її конкуренти, і вона забезпечує сильний операційний грошовий потік, сказав Метсон. Він дійшов висновку, що у 2021 році доходи компанії досягнуть від $270 млн до $280 млн (зростання від 31% до 36%), за “консервативним” прогнозом.

Аналітик BTIG Марк Палмер (65% успіху, середня прибутковість за рейтинг — 19,4%) зазначив, що після виходу звіту компанії Verra Mobility (програмне забезпечення для аналітики дорожнього руху) про доходи ключовим висновком для нього став прогрес у розв’язанні деяких проблем, пов’язаних з компанією “розумної мобільності” (smart mobility). Він оцінює її потенціал зростання у 27% (цільова ціна за акцію — $19). За словами Палмера, компанії вдалося зняти цілу низку перешкод для своєї діяльності. Зокрема, вона домоглася розв’язання проблем з погашенням заборгованості з проєкту камер дорожньої безпеки у нью-йоркських школах.

Компанія також просунулася вперед в угоді з придбання компанії з виробництва камер і систем стеження за дорожнім рухом Redflex Holdings. Вселяє оптимізм і значне поліпшення на ринку прокату автомобілів, які зафіксували зростання продажів на 33% в березні, найвищий з червня 2020 року. Керівництво компанії зазначило, що обсяги прокату автомобілів як і раніше на 40% нижче, ніж до пандемії. Це, на думку Палмера, дає “широкі можливості для поліпшення”. За його словами, акції Verra Mobility “приваблива можливість для відновлення гри, враховуючи потенціал відновлення їх доходів від безготівкових зборів у США з широкою доступністю вакцин”.

Аналітик Oppenheimer Іттай Кідрон (69% успіху, 35,1% середньої прибутковості) бачить потенціал зростання на 66% в компанії з аналітики та обробці даних Alteryx (цільова ціна за акцію — $125). Він високо оцінює розвиток продуктів компанії, а також здатність її керівництва продовжувати зміцнювати продажі. Зокрема, він зазначає “важливе зрушення до хмари”. Так, компанія запускає Designer Cloud і виступить його єдиним орендарем. Цей сервіс зараз проходить бета-тестування.

Аналітик перерахував інші кроки компанії в сторону “комплексних рішень, що пов’язують дані та дії”, зокрема пропозицію Alteryx ML, призначену для створення і перевірки моделей за допомогою машинного навчання і штучного інтелекту. Кідрона “влаштовує цей крок до єдиної платформи аналітики й науки про дані”.

Аналітик Needham Квінн Болтон (71% успіху і 40,2% середньої прибутковості) зберіг рейтинг покупки акцій для компанії MaxLinear, яка виробляє інтегральні мікросхеми для широкосмугового доступу в інтернет. Він залишив без змін цільову ціну акцій компанії в $50 за папір з потенціалом зростання в 45%. Керівництво компанії вважає, що обмеження в ланцюжку постачання, більшість з яких має внутрішній характер, ослабнуть у четвертому кварталі й MaxLinear досягне 60% збільшення прибутку.

За словами Болтона, попит на мікросхеми зберігся, і компанія готова до подвоєння замовлень. Болтон також вказав на розгортання мереж 5G і розширення станцій для передачі радіосигналів у цьому форматі. За очікуваннями компанії, сказав Болтон, зростання виробництва продовжиться протягом всього 2021 року, оскільки компанія “вже 18 місяців здобуває перемоги у сфері проєктування” і продовжує розробляти нові рішення.

Investory News також підготували добірку “12 акцій, які допоможуть інвесторам пережити нелегкі часи”. Докладніше за посиланням.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram