Новини
31 Травня 2019
940

American Tower купує африканського оператора зв’язку Eaton Towers

Загальна сума угоди складе $1,85 млрд з урахуванням заборгованості Eaton Towers

Фото: American Tower

Найбільший оператор веж мобільного зв’язку в США American Tower Corp. досяг остаточної домовленості про покупку Eaton Towers Holding Limited, яка є власником і оператором 5,5 тис. веж на п’яти ринках Африки, повідомляється в прес-релізі American Tower.

Загальна сума угоди складе близько $1,85 млрд з урахуванням заборгованості Eaton Towers, яка перейде до американського оператора веж зв’язку.

“Ця угода істотно збільшить нашу присутність в Африці й зміцнить позиції, дозволивши краще використовувати можливості для зростання в регіоні, оскільки в найближчі роки планується розширити можливості технології мобільної передачі даних 4G, яка буде обслуговувати мільйони африканців”, – зазначив головний виконавчий директор American Tower Джим Тейклет (Jim Taiclet).

За його словами, угода принесе компанії виручку в розмірі $260 млн і валовий прибуток у розмірі $165 млн при поточному валютному курсі в перший рік після покупки активів.

American Tower і Eaton Towers розраховують завершити угоду до кінця 2019 р. Вона повинна бути схвалена регуляторами.

Як відомо, у США та Південній Кореї запущено у експлуатацію мережі 5G. Мережу нового покоління розгорнули для комерційного використання.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram