Драйв
5 Липня 2019
1 992

Альтернатива хвилям: 10 комплексів з басейном

Найпривабливіші місця поблизу Києва, де можна відпочити після напруженого робочого тиждня

Басейн, звичайно, не замінить сонячне узбережжя і морські хвилі, але як альтернатива освіжитися у спеку після напруженого робочого тижня — чому б ні? Плюс такого варіанту — не треба далеко їхати та зовсім не обов’язково бути у відпустці. Тим паче, доступних варіантів — велика кількість. Investory News визначили 10 найкращих місць для відпочинку з басейнами поблизу столиці.

Sobi Club

Територія і природа. Екологія і чистота. Гастрономія і чуттєве задоволення. Відпочинок і обслуговування. Розваги та умиротворення. Так характеризують Sobi Club його ж засновники і це підтверджують відвідувачі. Клуб розташований в сосновому бору на березі Дніпра, має власний піщаний пляж і 25 га території неподалік Києва. Тут є все: і басейн, і SPA, і можливість приготувати смачні страви біля мангала, і ресторан, і готель.
Адреса: Вишгородський район, 1 км від Київської ГЕС в сторону с. Хотянівка.
Сайт: http://sobiclub.com
Вартість відвідування: від 450 грн.

Grand Admiral Resort & SPA

15 кілометрів від Києва — і ви у казці. Комплекс Grand Admiral Resort & SPA розташовано на закритій території серед соснового лісу. Тут можна просто відпочити з родиною або відсвяткувати урочистості, провести бізнес-зустріч або конференцію. Тут можна знайти все: тишу і гармонію, широкий вибір послуг і розваг, ландшафт, що порадує око. А головне — басейни. Великий літній на панорамній терасі, відкриті дорослі й дитячі, і навіть басейн для найменшеньких.
Адреса: м. Ірпінь, вул. Варшавська, 116.
Сайт: http://admiralclub.com.ua
Вартість відвідування: від 750 грн за день. Для мешканців готелю відвідування басейнів безкоштовне.

Biruza Beach Club

Чудове місце для родинного релаксу чи компанією друзів. За відгуками відвідувачів, басейн і пляж тут дуже достойні. Комфортні бунгало і шезлонги, вишукана кухня, хвилі літніх мелодій — і ось ви вже у маленькій вишуканій відпустці, а метушня і пил великого міста десь далеко-далеко.
Адреса: с. Підгірці, вул. Озерна, 1.
Сайт: http://biruzaclub.com
Вартість відвідування: У будні дні вхід на територію пляжу вільний, з п’ятниці по неділю – 100 грн.

Equides pool club

Заміський парково-готельний комплекс, який точно варто відвідати. Він має все, щоб подарувати повне розслаблення: відкритий басейн, екзотичні рослини, авторську кухню ресторану… Важливо те, що тут не буває натовпу туристів, це місце забезпечить відвідувачам захист від шуму і метушні, вільне плавання у басейні. Аквазона закладу запропонує цілий комплекс SPA і wellness-процедур. А на території комплексу розташований кінний клуб, де можна взяти уроки верхової їзди і гри в гольф.
Адреса: Новообухівська траса, с. Лісники, вул. Вишнева, 36.
Сайт: http://equides.com.ua
Вартість відвідування: 500 грн.

Бутік-готель SPA


Місце неймовірної хвойної краси і спокою. Тут запропонують цілий арсенал для повноцінного відпочинку, який обов’язково відновить і додасть нових сил: басейни, SPA-центр, ресторани європейської і японської кухні, рибалка, квадроцикли, сауна, більярд. Великий басейн “Байкал” просто неба оснащений системою зустрічною течії для спортивного плавання, водоспадом для масажу, гідромасажними місцями для масажу спини. Також у літній аквакомплекс входять дитячий басейн і термо-купіль.
Адреса: смт Ворзель, вул. Горького, 24.
Сайт: http://www.hotel-spa.kiev.ua
Вартість відвідування: від 400 грн. Є акційні дні.

База відпочинку “Лісова”


База розташована на березі Київського моря і оточена сосновим лісом. Сподобається тут всім, хто бажає сховатися від спеки, усамітнитися або провести час у родинному затишку, відсвяткувати важливу подію чи вирішити ділові питання. Поплавати і освіжитися з насолодою можна у відкритих басейнах з джакузі. Крім того, для відвідувачів пропонують велосипедні і піші прогулянки, різноманітні ігри.
Адреса: с. Глібовка, урочище Зелений Бір, 7.
Сайт: http://lesnaya.kiev.ua
Вартість відвідування: 300 грн.

Парк-готель Good Wood

Парк-готель Good Wood – це ідеальний маленький світ, де можна з комфортом відпочити родиною чи з друзями, відсвяткувати урочисту подію, усамітнитися, покращити здоров’я і надихнутися на нові звершення. Якщо є необхідність, тут буде зручно поєднати роботу з релаксом. У Good Wood є два відкритих басейни серед хвойного лісу, також є дитяча зона. Працює аквазона щодня, з с 8-00 до 20-00 годин.
Адреса: с. Новосілки, вул. Плітили, 10.
Сайт: http://zamok.co.ua
Вартість відвідування: 300 грн – вихідні дні, 200 грн – у будні.

Готельний комплекс “Княжий Двір”


Тихий куточок природи під Києвом з прекрасними умовами для відновлення і релаксу після важкої робочої неділі. Басейни і мальовничі озера — те, що треба, якщо літо не відпускає зі столиці. Аквазони “Княжого двору” відкриті з 9.00 до 21.00 години. У прозорих озерах водяться коропи, карасі і білий амур, тож тут — рай для рибалок.
Адреса: с Княжичі, вул. Стогнія, 39-А.
Сайт: http://www.kdvir.com
Вартість відвідування: від 150 грн.

Ресторанний комплекс “Підкова”


Заміський ресторанний комплекс “Підкова” знаходиться у мальовничому куточку неподалік від Києва. Тут можна не тільки підживитися смачними стравами, але й провести час біля басейну. На думку відвідувачів — це прекрасне місце для романтичного і родинного відпочинку, святкування важливих дат. Комплекс приймає відвідувачів з 12.00 до 22.00.
Адрес: с. Козин, вул. Золотоворітська, 91.
Сайт: http://www.podkova-restoran.com.ua
Вартість відвідування: 350 грн. У вартість включено користування рушником і шезлонгом.

Olmeca Plage


Шукаєте кращі пляжі Києва — зверніть увагу на це місце. Його називають головним літнім розважальним комплексом столиці. Площа Olmeca Plage становить 5 тис. м². Комплекс розташовано на березі Дніпра, тож купатися можна не тільки у просторому басейні. Шезлонги з парасолями для спокійного відпочинку, три волейбольні майданчики для активних відвідувачів, міні-тренажерний зал, дитячий майданчик, а ще смачна їжа, пляжний бар, концертний майданчик, яхтова пристань і запальні пляжні вечірки — що ще треба, аби відчути себе на справжньому курорті?
Адреса: Броварський проспект, 5 (метро Гідропарк, одразу за Венеціанським мостом).
Сайт: http://nasha-karta.ua/restaurant/olmeca-plage/contacts/
Вартість відвідування: від 400 грн, шезлонги, рушники включено у вартість.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram