Драйв
29 Травня 2020
3 717

Прогулянка з левами: Найекстравагантніші послуги в готелях світу

Investory News підготували десятку найцікавіших розваг та сервісів, які пропонують готелі у різних країнах

Багатьом туристам уже надокучили огляди визначних пам’яток різних країн. Вони розповідають, що практично всі готелі, особливо мережеві, здаються їм однаковими. Різниця лише в пейзажі за вікном.

Але готельний бізнес не стоїть на місці й з кожним роком представляє все нові та нові проекти. У гонитві за клієнтами вони включають у перелік послуг справді дивні й навіть екстравагантні послуги, що залишають про відпочинок найяскравіші спогади, а тому мають попит у гостей.

Гості готові платити непомірні суми за ці послуги. Якими б дивними та навіженими не були пропозиції, постояльці можуть бути впевнені в тому, що вони отримають дійсно незабутній досвід та унікальні спогади про свій незвичайний відпочинок.

Так, про сніданок з жирафами в готелі Giraffe Manor, (Найробі, Кенія) знають всі. Йтиметься про інші не менш потішні послуги.


Рибка-компаньйон

У готелі “Притулок щасливого гостя” (Англія) є оригінальна послуга: всього за £5 постояльці можуть отримати у тимчасове користування золоту рибку на прізвисько Happy (Щастя). Цей милий і не докучливий сусід позбавляє гостей від самотності, дарує відчуття радості та комфорту. Кажуть, що золота рибка виконує заповітні бажання постояльців.


Я ненавиджу День святого Валентина

Готель Night and the Time (США) пропонує креативний пакет під назвою “Я ненавиджу День святого Валентина”. Він включає вечерю на одну персону в фешенебельному ресторані Serafina і безлімітний доступ у номері до каналів “для дорослих”.

Любителі постраждати в самоті можуть замовити додатковий пакет “Любов заподіює біль”, в який входять чорні свічки, чорні серветки, текіла, морозиво та набір сумних фільмів про нерозділене кохання. Вранці гостю приносять сніданок і брошури із серії “Допоможи собі сам”.


Красива пропозиція руки та серця

На фото: Та сама Джинглі, яка вже принесла обручку

Готель Ashford Castle (Ірландія) за $2000 організовує для романтичної пари незабутню пропозицію руки та серця, яке тільки можна уявити. Пакет “Пропозиція” розрахований на три дні та включає розслаблюючі спа-процедури, прогулянки під місяцем, вечерю з шампанським і свічками.

Апогеєм перебування в готелі стає поява сови Джинглі, яка приносить майбутній нареченій обручку. Вона живе в замку з 1999 року і має досить міцні кігті, щоб утримати кільце з камінням будь-якого розміру.


Бої подушками

Готель Ritz-Carlton (США) підтримує зміцнення інституту сім’ї та шлюбу, і робить це досить оригінальним способом. За $60 сім’я може замовити додатковий пакет послуг “Бій подушками”. Відпочиваючим принесуть цілий мішок, набитий атласними подушками, а також компакт-диск і книгу з цікавими іграми. Керівництво готелю вважає, що спільне дозвілля дозволяє членам сім’ї згуртуватися, стати дружніше.


Шлюборозлучний Weekend

Готель Carlton Ambassador (Нідерланди) вважає, що процес розлучення — не привід сваритися і впадати в депресію. Краще поїхати в готель Carlton Ambassador, який надає юридичну та психологічну допомогу парам під час розлучення.

Сім’я заїжджає в готель у п’ятницю, за вихідні фахівці компанії DivorceHotel допомагають їм залагодити всі формальності, пов’язані з розлученням. До понеділка постояльці роз’їжджаються, будучи щасливими та абсолютно вільними один від одного. Вартість такого “вікенду” в готелі складає $5000.


Роботи-актроїди

На ресепшені Готель Henn-na (Японія) вони обслуговують гостей. Роботизований персонал заселяє постояльців у номери, доставляє їх багаж і навіть готує каву. Актроїди створені за образом і подобою молодих японок.

Вони в точності копіюють міміку і жести цих юних створінь, легко розмовляють чотирма мовами (англійською, японською, корейською, китайською) і навіть сміються у відповідь на зауваження постояльців, адже унікальне програмне забезпечення дозволяє роботам відчувати настрій людини.


Школа серфінгу для собак

У готелі Loews Coronado Bay Resort & Spa (США), розташований в Сан-Дієго, функціонує навчальний центр Su’ruff Camp, в якому господарі можуть навчити своїх собак серфінгу. Власник готелю вважає, що всі собаки мають здатності до водних видів спорту, просто їх треба трохи підучити. Чотириногі вихованці, які пройшли курс навчання, мають унікальну можливість покататися на гребені хвилі разом зі своїм господарем.


Менеджер по загару

Готель Ritz-Carlton South Beach (США), розташований на узбережжі Атлантичного океану в Маямі. Сюди за шоколадною засмагою приїжджають туристи з усього світу. Готель люб’язно пропонує постояльцям послуги менеджера по загару.

Ця людина чергує поруч з вами біля басейну або на пляжі та стежить, щоб ви не обгоріли. У потрібний момент він дасть вам сонячні окуляри, натре шкіру спеціальним кремом і допоможе донести до готелю сумочку з пляжними речами.


Екзотичне меню для вихованців

У готелі Lowell (США) постояльці можуть заселитися разом зі своїми домашніми улюбленцями. Для братів наших менших кухарі готелю приготують дивовижні страви, такі як галети з риб’ячої шкіри або запечені нирки ягняти. Котики по достоїнству оцінять маринований ісландський оселедець у власному соку, а собаки — тушковане буйволове серце та інші незвичайні страви.


Прогулянка з левом

У південноафриканських готелях своя екзотика. У провінції ПАР Лімпопо недалеко від міста Полокване є готель Protea Hotel Ranch Resort, що пропонує унікальну опцію: прогулянку з левами. Близьке спілкування туристів з хижаками відбувається під контролем гіда, який має 15-річний досвід роботи з левами.

Прогулянка з дикими кішками, як повідомляють організатори, привертає увагу людей з усіх частин світу, має хороші рекомендації від їх клієнтів. Однак, тискаючи левів, не варто забувати, що в одній лише Танзанії від нападів царів звірів щорічно гине близько 70 осіб. Хоч готельні леви з дитинства і звикли до людини, обережність не завадить.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram