Новини
8 Жовтня 2019
827

Телекомунікаційна компанія Wray Castle Group купує Wray Castle Training

У планах – розширення присутності у регіоні Близького (Середнього) Сходу та Північної Африки

Wray Castle Group, компанія, що займається обслуговуванням таких галузей, як телекомунікації та кібербезпека, оголосила про придбання Wray Castle Training з метою розширення своєї присутності в регіоні MENA – території Близького (Середнього) Сходу та Північної Африки, повідомляє BusinessWire.

Зазначається, що заснована у 1958 році, компанія Wray Castle Training забезпечує проведення навчальних курсів для операторів у сфері телекомунікацій.

Компанія провела навчальні курси у понад 55 країнах. Серед клієнтів: Vodafone, BT, Orange, T-Mobile, BAE Systems, державні установи, енергетичні та транспортні компанії (Network Rail, E.on) та регулятори (британське Управління з питань зв’язку OFCOM).

Wray Castle Group керують ветерани у сфері зв’язку – Фрейзер Керлі, колишній керівник Saudi Telecom (STC) й Ендрю Уайт, колишній керівник Zain Saudi Arabia.

Як зазначив Фрейзер Керлі, голова Wray Castle Group, індустрія телекомунікацій в усьому світі стикається з проблемами, пов’язаними з необхідністю розгортання 5G в умовах безперервного тиску щодо зниження витрат і підвищення ефективності. “А також з постійною загрозою кібератаки як для їх операцій, так і для їх діяльності”, – прокоментував він.

І додав, що Wray Castle є основним джерелом навчання у сфері телекомунікацій та передачі знань. “Ми прагнемо стати професійним постачальником послуг для вирішення ширших проблем, пов’язаних зі знаннями, з якими стикаються наші клієнти. З огляду на наш послужний список 5G з такими клієнтами, як Vodafone і BT, ми знаємо, що Wray Castle може принести величезну користь всьому регіону MENA”, – наголосив він.

Нагадаємо, місяць тому американська компанія з управління інвестиціями Ellliott Management заявила, що придбала акції телекомунікаційного гіганта AT&T на $3,2 млрд.

А Швейцарська телекомунікаційна компанія Sunrise Communications влітку активізувала зусилля навколо порятунку запланованої угоди щодо поглинання швейцарського підрозділу багатонаціональної телекомунікаційної компанії Liberty Global UPC Switzerland.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram